Jag blir galen!!!! Jag vet inte ens vad jag vill! Vet inte alls vad jag vill eller vad jag ska göra....... Den här ångesten...paniken ....desperata och tomheten inom mig..... Vill ju bara fly... Vet inte var jag ska ta vägen eller vad jag ska göra. Det spelar ingen roll... Eller jag kan få en paus ett tag, men sen är helvetet igång igen. Men den där lilla pausen är så underbart skönt. Men man vet ju att helvetet kommer igång igen. Då triggas ju ångesten igång ännu mer.
 
Sitter å är helspänd hemma. Varje ljud, varje rörelse, varje allt....Allt är jobbigt att ta in..... Är livrädd att familjen ska se att jag mår dåligt... Livrädd att skada dom..... Det destruktiva börjar ta större plats... KOntrollen jag har börjar bli mindre .... Vilket på något sätt lugnar mig å blir "nöjd" men går ju runt å är rädd å försöker påminna mig om vad jag egentligen vill. Men ändå så kan jag inte bestämma mig för att INTE skada mig å dra ner mig. Kan inte bestämma mig för att gå den rätta vägen. Även fast jag vill. Men saknar....
 
Äh, jag vet inte... Men den där jävla ångesten...... Finns ju där hela tiden mer eller mindre å får en å tappa kontrollen när den sätts igång som mest.
 
Känner mig så bortskämd å idiotisk. Självisk... Att jag itne kan njuta av de underbara ifrån livet.... Men har så svårt..... Drar ner mig gång på gång.....